Blog informatii diverse

Scriu si comentez stiri aparute despre optimizare site-uri, politica, alte evenimente

Pe noi cine ne apara de Statul roman ?

Intrebari

Daca Jandarmeria si Politia si toate aceste institutii apara Statul Roman corupt si mafiot pe noi cine ne apara ? Daca omul plateste taxe si doreste sa isi expuna punctul de vedere, liber, si nu o poate face deoarece jandarmii te intimideaza. Fiindca iti dau amenzi fiindca doresti sa iti expui cuvantul liber, intr-o asa zisa “tara libera”. Unde este acea tara libera ? Cine ne confisca libertatea in fiecare zi ?

Cine este de vina pentru aceasta stare de fapt ? Ce inseamna democratia ? Democratia inseamna doar sa te duci la vot din 4 in 4 ani si sa alegi dintre un hot si un alt hot, care sa faca parte din Parlamentul SRL ? Azi sunt abuzati niste oameni, maine vom fi abuzati noi, poimaine veti fi abuzati voi si tot asa. Dar anumiti oameni nu vor fi abuzati fiindca sunt invatati sa nu ia atitudine. Cei ce se complac in aceasta stare de fapt isi merita soara. Mai devreme sau mai tarziu vor plati ei insisi pretul pentru nepsarea de care dau dovada acum !

Juramantul fals pe care l-ai depus Pentru a va apara tara… chiar cu pretul vietii ! Asa sa-mi ajute Dumnezeu ! Dumnezeu este sus si vede nelegiurile lor si ale voastre impotriva propriului vostru popor ! Or sa va loveasca ca un bumerang, stati linistiti ! Si voi aveti familii doamnelor si domnilor politisti si doamnelor si domnilor jandarmi, si voi traiti in aceeasi tara in care traim si noi !

Jandarmeria si Politia si alte institutii ale statului platite din banii contribuabilor sunt cele care apara Statul Mafiot din aceasta tara !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: