Blog informatii diverse

Scriu si comentez stiri aparute despre optimizare site-uri, politica, alte evenimente

Despre mine

Trăiesc în România. Născut în Bucureşti. Lucrez ca Persoană Fizică Autorizată în domeniul IT. Experienţă în domeniu de 9 ani. Ofer servicii profesioniste de realizare pagini web, optimizarea site-urilor / paginilor web pentru motoarele de căutare pentru obţinerea unor poziţionări cât mai bune în acestea.

Optimizez o pagina pe doua planuri:
on page, adica optimizarea site-urilor propriu-zis prin pastrarea unei proportii cat mai bune a cuvintelor cheie in pagini, densitate optimima, realizata de comun acord si in functie de cerintele clientului, etc.
off page, prin realizare unei campanii dinamice de promovare si de publicitate prin intermediul internetului ca mijloc simplu, eficient si capabil sa transforma munca depusa in rezultate benefice si de durata pentru clienti.
– cele doua servicii va vor oferi posibilitatea de a beneficia de ce mai bune rezultate care pot dura multe luni dupa ce munca va fi incheiata.

Promovare si publicitatea se efectueaza manual fara a apela la instrumente care in timp pot face ca site-ul sa fie banat sau sa fie in lista neagra a Google Sandbox, sau sa fie penalizat din cauza optimizarii necorespunzatoare.

De-a lungul timpului am obtinut primele rezultate pentru cuvinte cheie si grupuri de cuvinte cheie cum ar fi:
– rent a car – printre primii pe prima pagina in Google,
– director web – printre primii pe prima pagina in Google,
– masaj – printre primii pe prima pagina in Google,
– garduri – printre primii pe prima pagina in Google,
– filme subtitrari – printre primii pe prima pagina in Google,
– lista este foarte lunga.

Leave a comment