Blog informatii diverse

Scriu si comentez stiri aparute despre optimizare site-uri, politica, alte evenimente

Cadouri cu motive traditionale romanesti – motive populare

Ofera-i prietenei tale un cadou cu motive tradtionale romanesti

– Cutie lemn motive traditionale romanesti –
Pe magazinul nostru gasiti o varietate de produse realizate din lemn, fimo, matase, pietre semiopretioase – turcoaz, onix, malachit, crisocolla, ametist, coral, cristale de stanca, cristale de sticla, perle naturale, sticla de Murano, sticla, etc. 
Magazinul va pune la dispozitie si un forum unde puteti sa discutati pe anumite teme referitoare la produsele handmade, dar si referitor la alt gen de servicii: operatii infrumusetare femei si chiar barbati > implant par > operatii estetice femei sani, fata si corp. Dar si discutii la servicii de masaj. Va puteti realiza gratuit publicitate daca aveti un salon de masaj sau daca oferiti servicii in domeniul kinetoterapie sau masaj.
De asemenea puteti sa-i cumparati un cadou deosebit realizat cu motive traditionale romanesti / motive populare autentice – cutii de lemn pentru pastrarea bijuteriilor sau a accesoriilor, coliere,  pandantive si cercei – pandantive sub forma de cheie, pandantive pe rotund – motive deosebite. Ofera-i un cadou deosebit cu ocazia Valentine’s Day, ziua indragostitilor care se sarbatoreste in fiecare an pe data de 14 februarie sau cu ocazia Dragobete – tot o zi a indragostitilor in varianta romaneasca, zi care se sarbatoreste pe data de 24 februarie. Ii poti cumpara de asemenea un cadou deosebit cu ocazia zilei de 1 martie sau a zilei de 8 martie / ziua femeii si ziua mamei.
Magazin produse handmade cu livrare la domiciliu – Pentru comenzile mai mari de 200 de lei transportul este gratuit. Penru cantitati en gross cumparate pretul se negociaza! – http://handmade.luxdesign28.ro/categorie-produs/motive-traditionale/

Leave a comment