Blog informatii diverse

Scriu si comentez stiri aparute despre optimizare site-uri, politica, alte evenimente

Regiuni Romani reimpartire Romania in 8 judete noi

Regiuni Romani reimpartire Romania in 8 judete noi

Regiuni Romani reimpartire Romania in 8 judete noi

10 responses to “Regiuni Romani reimpartire Romania in 8 judete noi

  1. fabian October 30, 2011 at 5:43

    o sa fie un mare ‘bull shit’ 😐

  2. rdlex January 1, 2012 at 10:44

    Macar de s-ar face

  3. Julie March 31, 2012 at 5:48

    idee excelenta…este necesar sa se reduca cheltuielile administrative…se vor reorganiza centrele de dezvoltare in orase cu structuri deja existente.

  4. maya July 19, 2012 at 8:11

    eu unul as vrea sa fie doar administrativb teritorial sa nu cumva sa inceapa cu partea asta e a maghiarilor , asta e a rusilor asta ,cui da mai mult si tot asa

  5. mirela July 21, 2012 at 13:54

    REGIONALIZAREA ROMANIEI ESTE O CATASTROFA DIN CEL PUTIN TREI MOTIVE:
    1. OAMENII ISI VOR PIERDE IDENTITATEA ETNOCULTURALA; UN VRANCEAN NU SE POATE SIMTI DOBROGEAN
    2. ORASELE DE MARIME MEDIE CARE SUNT ACUM CAPITALE DE JUDET SE VOR RUINA DEMOGRAFIC SI ECONOMIC
    3. REZULTATUL VA FI DEZMEMBRAREA TERITORIALA A ROMANIEI DUPA MODEL IUGOSLAV

  6. petru December 18, 2012 at 15:09

    Orsova- Teritoriu integral al Banatului ! Lui Ceausescu ia fost frica ca ungurii vor lua candva banatul si ardealul si asa se face ca au trecut Orsova si Portile der fier in Oltenia . De cine va e frica voua celor care impartiti stramb Romania ???!

  7. Vlad Aurel December 23, 2012 at 13:36

    Foarte bine sa faceti 8 regiunele decat cei 41 judetele au buget foarte mare. Aste regiunele e mai economie.

  8. Jim January 4, 2013 at 3:11

    Moldova de Sud…,dar pune capitala la Constanta…,ori-s idioti..ori prosti. Galati + Braila,orase mari = 550.000 -600.000 locuitori pe langa Constanta cu 300.000…! Numai miticii pot face asemenea impartiri….,cica Moldova de sud, astia chiar nu stiu georafie….,stiu dar hotia si smecheria nu le-o poti scoate din cap la mitici…! Doar Galatiul si Vrancea is din Moldova restul is din Dobrogea si Muntenia…! De asta merge totul prost in tara asta, de asta suntem pe ultimul loc de 23 de ani in UE pt. ca nu avem conducatori de calitate, numai corupti si oameni care se complac in in compromisuri….dar si poporul e tot…!

    • nick January 12, 2013 at 11:05

      SUNT DE ACORD CU TINE JIM! PRIN ACEASTA REGIONALIZARE VOR SA DISTRUGA REGIUNILE ISTORICE ALE ACESTEI TARI!!!!!!!!! RUSINE! CE-AR ZICE OARE MIHAI VITEAZU, VLAD TEPES SAU ALTI DOMNITORI REMARCABILI? DOAR ISTORIA ACESTEI TARI N-A FOST DISTRUSA IN TOTALITATE! PRIN ACEASTA REGIONALIZARE ATI REUSIT INSA! RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!

  9. DUTYA MIKY January 26, 2013 at 18:18

    pana acum bucurestiul trebuia sa acorde de bine de rau fiecarui judet acum vor da capitalei de rgiune si se vor spala pe maini c at credeti ca va da de exemplu constanta respectiv mazare,judetului vrancea????? SA NU NE MAI LASAM PROSTITI!!!se promoveaza ideea: FARA REGIUNI NU SE POT FINANTA PROIECTE,,,, CE ZICI?,,,,,,, FINANTARILE SE FAC PENTRU RELIZAREA UNOR OBIECTIVE CLARE PT
    R FIECARE PROIECT IN PARTE,EX AUTOSTRADA.,IRIGATII,PROTEJARE MEDIU INFRASTRUCTURA CAI FERATE,CENTRALE ELECTRICE ETC CE ARE ASTA CU REGIONALIZAREA CAND UN ASEMENEA PROIECT ESTE LA NIVEL NATIONAL?????? ATI INTELES ACUM?

Leave a comment