Blog informatii diverse

Scriu si comentez stiri aparute despre optimizare site-uri, politica, alte evenimente

Universitatea Bucureşti practică CENZURA

Instituţia a INTERZIS asociaţia “Studenţi pentru viaţă” la Târgul Educaţiei

Universitatea Bucureşti a interzis, chiar în ziua programată evenimentului, activitatea asociaţiei studenţeşti “Studenţi pentru viaţă”, în cadrul Târgul Educației, după ce s-au făcut presiuni asupra instituţiei, se arată într-un comunicat primit la redacţie.

Asociaţia Studenţi pentru viaţă urma să prezinte, pe 10 aprilie, între orele 18:00 – 19:00 revista “Pentru viaţă, nr.2 – “Adopţia, o alegere nobilă”, fiind programată la Târgul Educaţiei în urma aplicaţiei depuse şi a respectării întregrii proceduri de înscriere, se arată în document.

În urma acestui act de cenzură, membrii Asociaţiei au trimis o scrisoare deschisă Rectorului Universității, Președintelui Senatului Universității și membrilor Senatului Universității, în care se afirmă faptul că excluderea a venit fără a se respecta măcar minimul drept la apărare.

Cu durere trebuie să constatăm că interzicerea a fost urmarea constituirii unei presiuni, care nu s-a manifestat pe față: grupuri private pe Facebook, întâlniri, contactarea conducerii Universității, fără a ni se adresa un singur cuvânt. Era firesc ca o decizie să fie luată în urma unei dezbateri, în care fiecare parte să-și prezinte argumentele“, se arată în scrisoarea deschisă.

citeste tot articolul accesand pagina http://activenews.ro/universitatea-bucuresti-practica-cenzura-institutia-interzis-asociatia-studenti-pentru-viata-la-targul-educatiei_1830804.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: