Blog informatii diverse

Scriu si comentez stiri aparute despre optimizare site-uri, politica, alte evenimente

Articol de toata jena pe “adevarul”

Articol descalificator pentru ziarul “adevarul”

O doamna / domnisoara mananca un soi de “bullshit” romanesc. Si se pare chiar ca o face cu foarte multa placere. Adevarul mioritic (m-am gandit la un joc de cuvinte – referindu-ma la denumirea ziarului si la minciunile gogonate pe care le insira policienii de fiecare data cand vor sa fie alesi. Ei le proclama sus si tare, sustinand, in acele momente ca fiind tot adevaruri 😛 . Prietenii stiu de ce ! ) nu ne inseala asteptarile nici de data asta… 🙂

Delectati-va citindu-l… Despre avort la Târgul Educaţiei din Universitatea Bucureşti
In Romania dreptul de a vorbi liber apartine doar celor ce detin drepturi asupra mass mediei.. Iar mass mediei in general ii este bagat pumnul in gura ! Au dreptul sa vorbeasca tare doar cei care sunt pro Moarte. In cer iertare pentru exprimare. Oare cei ce s-au nascut multumesc mamei lor pentru ca acum exista ? Este o intrebare logica, si chiar normala, pe care nu incetez sa mi-o pun.

Ar trebui ca fiecare dintre noi sa isi exprime recunostinta in fiecare zi.. nu numai cu ocazia anumitor zile – 1 martie, 8 martie, etc. (intr-un mod sincer, si nu intr-un mod fatarnic). In general suntem (si aici ma includ si pe mine) prea egoisti ca sa acceptam in viata noastra o alta fiinta umana. Si in momentul acela incercam sa ne dezvinovatim in diverse moduri. Nu exista bani.. dar intotdeauna vor exista bani pentru placerile noastre egoiste. Toate femeile pot sa devina mame. Dar numai unele se bucura efectiv de aceasta binecuvantare. Iar unele din pacate realizeaza prea tarziu… ce au pierdut !

P.S. – Suntem un stat laic in care Crestinii au un cuvant greu de spus ! Sa va intre bine la bibilica.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: