Blog informatii diverse

Scriu si comentez stiri aparute despre optimizare site-uri, politica, alte evenimente

Cateva lucruri pe care nu le inveti la scoala

Multi din prietenii mei mi-au spus ca sunt prea inversunat impotriva sistemului educational. Initial le-am zis ca gresesc, ca e doar o problema de perceptie, ca de fapt nu e asa, dar apoi am recunoscut. Da. invatamantul romanesc e varza. La pamant. Degeaba. Si o sa explic de ce. Stiu ca printre voi sunt oameni suficient de inteligenti cu diplome si realizari academice si care in prezent au succes in domeniul in care activeaza. Va felicit. Ati reusit in ciuda sistemului idiot in care ati crescut.

Intri in sistemul educativ la gradinita si iesi in majoritatea cazurilor cand termini facultatea sau masterul. Teoretic cand termini ar trebui sa iesi pregatit pentru lupta cu viata, cu un bagaj de cunostinte care sa te ajute sa faci fata situatiilor cu care te vei intalni. Practic iesi indobitocit, un sclav gata sa se angajeze, lipsit de visuri, o rotita intr-un sistem mai mare.

1. Nu inveti cum functioneaza banii 2. Nu inveti sa-ti construiesti relatii 3. Nu inveti in ce oameni sa ai incredere 4. Nu inveti cum sa te vinzi 5. Nu inveti sa fii proactiv 6. Nu inveti ca esecurile sunt bune 7. Nu inveti cum functioneaza corpul tau si cum sa-l hranesti 8. Nu inveti sa faci sushi (asta e tare 🙂 )

daca doresti sa citesti mai mult acceseaza link-ul catre articol http://www.succesdublu.ro/lucruri-pe-care-nu-le-inveti-la-scoala/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: