Blog informatii diverse

Scriu si comentez stiri aparute despre optimizare site-uri, politica, alte evenimente

Alegerile politice ale celor din Moldova

Optiunile politice a celor din Moldova

La un articol realizat pentru a constientiza situatia  celor din Pungesti, cineva spunea ca e vina lor ca sunt in situatia in care sunt.

De ce ? Datorita optiunilor politice.

Dintr-un anumit punct de vedere as putea sa fiu de acord cu afirmatia acelui domn. Alegi prost, sau nu alegi deloc, suporti consicintele alegerii pe care ai facut-o. Asta se poate intampla intr-o democratie adevarata. Dar la noi in tara, ori ca alegi un partid ori ca alegi alt partid, directia este aceeasi. Din pacate nu ai alternative viabile. Toti promit, si niciunul nu isi respecta promisiunile facute in campaniile electorale !

Concluzia este ca nu putem sa ii acuzam pe acei oameni. Ideea este ca trebuie sa fim uniti, fiindca numai uniti putem sa luptam impotriva lor, a celor care ne conduc. Ei cred ca noi suntem doar o masa de manevra. Din cauza asta trebuie sa le dovedim contrariul. Iar aceasta “lupta” nu o putem castiga decat daca il avem de partea noastra pe Dumnezeu ! In Dumnezeu ne punem speranta ! Fiindca Dumnezeu nu dezamageste niciodata pe nimeni !

Ce poate sa gandeasca un parlamentar care plateste ca sa ajunga in Parlamentul tarii ? Unu – trebuie sa isi acopere cheltuielile, si doi sa faca profit. Un parlamentar care gandeste asa este un afacerist, iar un Parlament care se formeaza in felul acesta devine o afacere. Parmantul SRL nu mai poate reprezenta interesele cetatenilor, decat poate intr-un mod formal, de suprafata, dar nu si de fond.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: