Blog informatii diverse

Scriu si comentez stiri aparute despre optimizare site-uri, politica, alte evenimente

Rupe Tacerea – marturii despre avort

Informatii si Marturii despre Avort

Site-ul RupeTacerea.ro realizat cu ocazia campaniei “Rupe Tacerea” este un site realizat de catre Asociatia Pro Vita pentru Nascuti si Nenascuti – filiala din Bucuresti –  in colaborare cu organizatia britanica Care Confidential si este o parte a campaniei internationale Silent no more Awareness. – informatii preluate de pe site-ul mai sus mentionat, informatii care pot fi gasite la sectiunea “Despre noi“.

Pe site gasiti diverse informatii referitoare la avort ca de exemplu: Trauma avortului, Cuplul dupa avort, Consecintele avortului, Vindecarea dupa avort, Avortul in adolescenta… dar si marturii ale unor femei referitoare la avort. Marturiile sunt grupate, pe site, in doua categorii marturii video si marturii scrise.

Ca incheiere a acestei expuneri m-am gandit sa preiau un text de pe site-ul lor care evidentiaza o data in plus faptul ca “avortul sau avorturile din trecut sunt cauza problemelor psihice și emoționale pe care le au în prezent”… femeile.. si intr-o mai mica sau mai mare masura as putea adauga ca si barbatii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: