Blog informatii diverse

Scriu si comentez stiri aparute despre optimizare site-uri, politica, alte evenimente

Tocana de cartofi

Mancare de tocanita de cartofi

Ingrediente: cartofi in functie de cantitatea care doriti sa o faceti, ceapa, morcovi, praz, boia, sare, foi de dafin.

Mod de preparare: Se curata cartofii, se taie cubulete, se adauga in apa si se pun la foc. Se curata 2 cepe, 2 morcovi, se marunteste ceapa respectiv se dau morcovii pe razatoare, se feliaza prazul. Se adauga la prajit in ulei, se adauga un pic de boia. La sfarsit se adauga in cratita cu cartofii. Se mai adauga sare dupa gust, condimente si 2 – 3 foi de dafin. Se lasa sa scada.

Se poate servi cu muraturi: castraveti murati, gogosari murati, gogonele si pepene murat. Se mai poate servi cu salata de sfecla rosie sau cu salata de varza rosie sau alba.

Va doresc pofta buna !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: