Blog informatii diverse

Scriu si comentez stiri aparute despre optimizare site-uri, politica, alte evenimente

S-a trezit diplomatia romana! Oskar Fuzes a mai baut o cafea la sediul MAE. Nu cu Baconschi, ca era la caldurica, in Tunisia.

La ceva timp dupa ce am dat un telefon virtual la Cotroceni: Alo, Cotrocenii, vedeti ca l-ati uitat pe Baconschi ca mutulica de Externe! Ungaria ne cere “Tinutul Secuiesc” prin Zsolt Semjen. Scripcaru PDL e gata sa-l dea. UDMR vrea autonomie si pentru Bihor, Satu-Mare si Salaj, oficialii MAE s-au gandit totusi sa-l cheme la o cafea pe Oskar Fuzes, ambasadorul Budapestei. Nu e prima pe care o bea la sediul MAE (de data aceasta fara “bunul sau prieten” Baconschi, aflat in Tunisia). In ultima perioada, diplomatia romana a schita in mai multe randuri dezacordul cu declaratiile provocatoare ale Ungariei revizioniste, la o cafea cu ambasadorul Fuzes si “inimoasa” sa sotie.

Sursa – continuarea articolului o gasiti pe http://roncea.ro/2011/06/16/s-a-trezit-diplomatia-romana-oskar-fuzes-a-mai-baut-o-cafea-la-sediul-mae-nu-cu-baconschi-ca-era-la-caldurica-in-tunisia-foto-baconschi-zsolt-semjen/

4 responses to “S-a trezit diplomatia romana! Oskar Fuzes a mai baut o cafea la sediul MAE. Nu cu Baconschi, ca era la caldurica, in Tunisia.

 1. Lucian Bureriu June 17, 2011 at 5:38

  Nu e nimic amuzant. Revizionismul se poartă și la case mai mari, la germani. Teritoriile anexate de România mică după primul război, în care s-a autodefinit victorioasă, nu mai interesează pe nimeni. Civilitatea implementată de imperiali în Ardeal a fost trimisă de tagma cuceritorilor înapoi, în evul mediu. Administrația română și-a câștigat războiul și cu propria țară. Foștii învinși sunt, de fapt învingătorii, adică Germania, Austria, Ungaria. Mai are Bucureștii ceva de contestat? Da, ziaristul Eminescu a spus-o exact…
  Mai multe despre Ungaria, pe blogul Opinii incomode, chek out: http://my.opera.com/lucianbureriu

  • LuxDesign28.ro June 17, 2011 at 7:29

   Lucian Romania nu a anexat nimic 🙂 Romania a luat ceea ce ii apartinea de fapt si de drept. Ardealul a fost, este si va fi intotdeauna al Romaniei.

   • Lucian Bureriu June 30, 2011 at 7:24

    Sunt lozinci naționaliste, nu te supăra, anonimule. Este analfabetism istoric. Dacă ar fi precum spui, de ce nu A LUAT și Timocul de la sârbi și bulgari, ori Banatul sârbesc? Ce, acolo nu-s români? Una e să fii populație majoritară într-o zonă largă. Ardealul și Banatul n-a aparținut până în 1918 regatului român. Orașele, civilizația a fost implementată acolo de administrațiile imperiale. Cu banii lor, cu inteligența lor.

 2. Pingback: S-a trezit diplomatia romana! Oskar Fuzes a mai baut o cafea la sediul MAE. Nu cu Baconschi, ca era la caldurica, in Tunisia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: