Blog informatii diverse

Scriu si comentez stiri aparute despre optimizare site-uri, politica, alte evenimente

În Europa sunt 33 de milioane de motociclete. 6.000 de oameni mor anual !

Experţi din industrie, alături de un eurodeputat, discută cum ar putea industria motocicletelor să ajungă din urmă sectorul automobilelor pentru a crea o generaţie noua de vehicule mai ecologice şi mai sigure.

În Europa sunt 33 de milioane de motociclete şi 6.000 de persoane au decedat in ultimul an. Cum putem reduce numărul accidentelor mortale dar şi poluarea? Este raspunsul pe care încearcă să-l găsească invitaţii EuroparlTV.

Pe site găsiţi şi un film unde se dezbate acest subiect – film tradus în limba română. In filmulet se mai discuta si despre popularea unora dintre acestea.

Sursa articolului http://www.euractiv.ro/uniunea-europeana/articles|displayArticle/articleID_23084/VIDEO-REPORTAJ-Cum-putem-scadea-numarul-mortilor-survenite-in-urma-unor-accidente-de-motocicleta-si-cum-putem-reduce-poluarea.html

🙂 Când mă gândesc că şi eu vroiam să-mi cumpăr o motocicletă, parcă mi s-a mai potolit elanul. Îmi plac motoarele, dar oricum adevărul ca la noi e mai periculos şi din cauza drumurilor, a celor care conduc maşini, dar mai ales a motocicliştilor înşişi.

Aveţi motocicletă sau scuter ? Cum vă simţiţi în trafic ? Ce credeţi că ar trebui făcut pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trafic, atât pentru cei care conduc o maşină cât şi pentru cei care conduc o motocicletă, un scuter, etc. ? Credeţi că motocicletele sau scuterele poluează mai mult decât maşinile ?

 

3 responses to “În Europa sunt 33 de milioane de motociclete. 6.000 de oameni mor anual !

  1. Pingback: În Europa sunt 33 de milioane de motociclete. 6.000 de oameni mor anual !

  2. Stiri June 14, 2011 at 10:34

    Nu am fost si nu o sa fiu niciodata adeptul acestor masinarii teribiliste ! multi isi apreciaza sanatatea dupa ce se confrunta in general cu accidente de la nivel mediu in sus ! totul se bazeaza pe inconstienta !

  3. Stiri June 14, 2011 at 10:38

    Se zice din batrani ca e o vorba : ca cica adevaratul caracter al unui om se vede atunci cand se abtine de la multe “pofte”. Cred ca zicala aceasta e valabila in orice domeniu !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: