Blog informatii diverse

Scriu si comentez stiri aparute despre optimizare site-uri, politica, alte evenimente

Predicted PR, verifica PR-ul prezis / anticipat

Ai un site si vrei sa verifici sa vezi care va fi “predicted PR” / viitorul PR in motorul de cautare Google, cu ajutorul anumitor instrumente / tools online ?

Poti folosi instrumente online pentru a vedea viitorul PR pe care site-ul tau l-ar putea avea. Sincer aceste instrumente nu sunt 100% de incredere (se presupune ca folosesc anumite metoda de calcul, tinand cont de mai multi factori, printre care si backlinkurile). Eu le folosesc mai mult in joaca si cateodata si pentru a-mi ridica moralul. Deoarece multe, daca nu toate iti vor arata PR-ul deloc iti vor arata un PR mai mare 🙂 .

Ce site-uri ofera aceste instrumente de prezicere a viitorului page rank pe care site-ul l-ar putea avea in viitorul apropiat ?

Cateva link-uri catre site-uri care ofera serviciile de “predicted Google PR“: seochat.com (nefunctional momentan), iwebtool.com (mai demult afisa PR, in ultimul timp nu prea functioneaza). Puteti in schimb sa va jucati 🙂 in voie aici: link.ezer.com (nu prea arata fluctuatii mari de PR) si intra aici daca vrei sa te simti bine azi seomastering.com (mie mi-a prezic un PR 6 pentru directorul web luxdesign28.ro – scurt istoric – urcare de la PR 4, dupa o scadere la de la PR 5 la PR 3)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: