Blog informatii diverse

Scriu si comentez stiri aparute despre optimizare site-uri, politica, alte evenimente

Retelele de socializare si traficul pe internet

Tot citesc pe internet in ultimul timp despre retelele de socializare. Chiar am creat cateva campanii, destul de nereusite. Sincer nici nu m-am implicat prea mult. Am cont deschis si pe facebook, pe twitter, digg, etc. Din cate am citit o implicare mai serioasa ar putea aduce beneficii destul de substantiale in timp. Sincer pana in momentul de fata nu am observat schimbari dramatice, oricum implicarea mea pe aceste retele de socializare nici nu a fost una substantiala.

Oricum anumite site-uri de socializare ofera si posibilitatea de a achizitiona spatii publicitare (din cate stiu facebook-ul ofera – twitter-ul nu cred). Presupun ca sunt targeta in functie de anumite criterii. Ma gandesc ca aceste sunt mai eficiente… Nu pot discuta despre ele deoarece nu le-am folosit.

O perioada de timp am folosit buzz.yahoo.com si de acolo chiar am beneficiat de ceva trafic. Paginile realizate prin intermediul directorului luxdesign28.ro fiind indexate de catre motoarele de cautare si beneficiind de un trafic destul de substantal. Dar cum acest serviciu nu este oferit momentan pentru utlizatorii de limba romana, paginile mi-au fost blocate si redirectionate catre yahoo.com. Foloseam serviciul dedicat utilizatorilor din India 🙂 . Greseala imi apartine si nu ii condamn. Avand toate drepturile sa procedeze in felul in care au procedat !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: