Blog informatii diverse

Scriu si comentez stiri aparute despre optimizare site-uri, politica, alte evenimente

De ce ai nevoie sa apelezi la un specialist in domeniul IT ?

De ce ai nevoie sa apelezi la un specialist in domeniul IT ?

In primul rand daca ai nevoie de site ai putea foarte bine sa il realizezi si singur. O idee foarte buna !… cel putin pentru inceput. O realizare defectuoasa, un site care se incarca greoi, cu mult cod inutil, cu multe animatii flash, etc. Pot face o prima impresie proasta vizitatorilor. Veti putea chiar pierde vizitatori din cauza incarcarii paginilor…

In prima faza cand ar trebui sa apelez la un instalator asta este si reactia mea… Si eu am lucrat in constructii, si eu stiu sa bat un cui… da ce eu nu pot. Eu sunt mai prost !

Aici nu e vorba de prostie sau de inteligenta, e vorba ca un instalator are scule, are o experienta de ani de zile, a trecut prin multe stie cum sa improvizeze si totusi sa iasa o lucrare de o foarte buna calitate.

Asa este si in domeniul in care activez de aproximativ 8 ani. M-am intalnit cu multe situatii, am capatat experienta de-a lungul timpului, am invatat de pe site-uri de limba engleza, direct de la sursa. Am exclus materialele nefolositoare, le-am aplicat pe cele care mi-au folosit, atat mie cat si clientilor mei.

O pagina web poate pleca din start cu un avantaj sau cu un handicap. Aceasta alegere va apartine !

Daca doriti o oferta de pret pentru realizarea unei pagini web sau o oferta pentru optimizarea, promovare si publicitate pe internet va invit sa ma contactati !

Ofer de asemeni sptii publicitare in cadrul site-urilor proprietate personala.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: